​Vi er dygtige til stålmontage

Hos CFB Montage ApS håndterer vi stålmontage på Fyn og resten af landet. Vi har mange års erfaring på området, og vi kan derfor varetage både simple og mere komplicerede opgaver. Vores kunder kommer primært fra Odense og resten af Fyn, men vi står til rådighed i hele landet. Hvis du mangler professionel hjælp til montage af stål, kan du med andre ord trygt kontakte os.

Vi har et moderne og alsidigt værksted til rådighed, hvor vi producerer mange forskellige stålkonstruktioner. Størstedelen af de opgaver, vi selv producerer, står vi også selv for at montere. Vi er naturligvis altid klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med stålmontage

Gennem årene har vi varetaget mange forskellige opgaver inden for stålmontage for glade og tilfredse kunder. Vi har derfor bred erfaring på området, og vi er ikke blege for at prøve kræfter med noget nyt. Vi har udført mange forskellige opgaver, herunder:

  • Bygningsstål
  • ​Altaner
  • ​Trapper
  • Gelænder/værn/glasværn
  • ​Rustfast /Alu
  • ​Maskinmontage​.

​Vi monterer al slags stål, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi sætter en ære i at følge ordrerne til dørs og sikre, at resultatet er i overensstemmelse med kundens forventninger. ​Derudover efterlader vi altid arbejdspladsen i ryddelig stand, så du ikke skal bekymre dig om det.

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du mangler kompetent hjælp til stålmontage, kan du med fordel kontakte os og vi er fleksible og tilpasser det, så det passer ind i din kalender. Vi kører gerne efter arbejde.

For flere oplysninger kontakt os på telefon 28 59 18 59 eller på info@cfbmontage.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

​Kontakt CFB Montage i dag

Udfyld formularen her på siden og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg med på Facebook

Seriøs samarbejdspartner - altid kvalitetssikret arbejde​

CFB Montage ApS

Værksted: Elværksvej 2D, 5863 Ferritslev

Kontor: Bakkegårds Alle 6 • 5550 Langeskov

CVR: 35634304

Kontakt os

Ring på: 28 59 18 59

Send e-mail: info@cfbmontage.dk

Bank: Nordea Bank 2014-4386657888

Vi er medlem af